Vizualizate recent
Nu există elemente

SMARTPROTECT FAMILY PACK (3 BUC) SP003

SmartProtect este un gadget de ultimă oră, ultra subţire, care foloseşte o tehnologie japoneză revoluţionară (nanotehnologie). Se foloseşte tehnologia incapsulării în 9 straturi a unei combinaţii unice de nano mineralele rare ale pămânutui la care se adaugă ioni negativi benefici. SmartProtect neutralizează şi absoarbe radiaţiile şi căldura emise de telefoanele mobile.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
323,09 lei (cu TVA) 430,78 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-SP003
Descriere

SmartProtect este certificat de laboratorul de testare a dispozitivelor electronice de renume mondial: CIEMS (California Institute of Electronics and Materials Science) precum şi de KIFA (Infrared Radiation Association).

Smart Protect ne protejează de efectele nocive ale radiaţiilor telefonului;

blochează până la 99% din radiaţiile emise de telefon;

reduce căldura emisă de telefonul mobil;

nu intervine la puterea semnalului;

nu blochează apelurile;

prelugeşte durata bateriei;

proiectat să dureze pe toată durata de viaţă a telefonului.

În cunoștință de cauză sau fără să știm, în această lume modernă, ne expunem la pericole invizibile. Suntem agățați de tehnologia wireless și există o latură întunecată. În prezent, sunt nenumarate dovezi ştiinţifice ale pericolelor folosirii telefoanelor mobile.

Rezultatele celui mai amplu studiu internațional despre telefoanele mobile a arătat că participanții la studiu care au folosit telefonul mobil timp de 10 minute au dublat rata gliomului la creier, care este un tip de tumoare. Organizația Mondială a Sănătății a publicat în 2010 un studiu realizat pe parcursul a zece ani, în care se arată că folosirea regulată a telefoanelor mobile cauzează cancer la creier. Potrivit studiului, jumătate de oră petrecută cu telefonul mobil la ureche în fiecare zi sporește riscul de apariție a cancerului la creier cu 40 %.

Cercetări ample, efectuate la nivel mondial au demonstrat că radiaţiile telefonului mobil ne expun la riscuri. Dovezile arată că folosirea telefonului mobil pentru doar câteva minute începe să încălzească ţesuturile creierului şi provoacă schimbări în celule, un precursor al cancerului. Chiar şi instructiunile de utilizare a telefoanelor mobile menţionează riscul, iar unele emit avertizări sfătuind ca telefoanele mobile să fie ţinute la distanţă faţă de corp. Dacă ţinem telefonul mobil în buzunarul de la pantalon (în special bărbaţii) nu facem decât să mutăm radiaţiile la talie afectând astfel, organele genitale.

Un telefon mobil este un dispozitiv care radiază microunde în două sensuri, a cărui folosire pe termen lung a fost asociată cu tumori cerebrale, tumori ale urechii interne, meningiom, tumori ale glandelor salivare, cancer al ochiului, cancer testicular şi leucemie, împreună cu o gamă largă de alte efecte nocive: tensiune crescută, pierderea auzului, anomalii ale spermei, infertilitate. Studii ştiinţifice demonstrează creşterea incidenţei cancerului la nivelul creierului, a glandelor salivare şi chiar a unor tipuri de cancere rare ale ochiului de pe partea capului unde s-a ţinut cu precădere telefonul mobil, la adulţii care au folosit telefonul mobil aproximativ 10 ani.

Alte studii au arătat faptul că atunci când telefoanele mobile sunt în modul voce şi ţinute în proximitatea testiculelor (organele reproducătoare masculine unde se produc spermatozoizii), celulele spermatozoizilor sunt afectate. Celule afectate ale spermatoziozilor pot duce la defecte congenitale şi o incidenţă mai mare a mai multor boli.

Imunologul tumoral, Dr. David Carpenter, decan la Universitatea de Stat din New York, afirmă că: “30% din cazurile de cancer la copii sunt asociate cu expunerea la radiaţiile EMR”. Medicii din Regatul Unit au emis avertismente prin care au cerut copiilor sub 16 ani să nu folosească telefoane mobile. Este un element vizual impresionant care se poate observa pe un scanner termografic, cum radiaţiile unui telefon mobil penetrează aproape în întregime creierul unui copil de 5 ani.

Detalii produs
ENERGETIX-SP003
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
20 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu