Vizualizate recent
Nu există elemente

BALANCEPLUS-MIX [SET 3X] ENERGETIX 4031-1

Săculeţul-filtru BalancePlus-Mix – transformă apa de la robinet în apă potabilă, purificată, alcalină, ionizată si imbogaţită! BalancePlus-Mix conţine: piatra de Maifan plus calciu, magneziu, zinc şi fier.

Un pachet BalancePlus-Mix include 3 săculeţi-filtru! Un săculeţ de BalancePlus-Mix poate filtra până la 75 de litri de apă. Dacă se consumă 2,5 litri de apă zilnic, un săculeţ de BalancePlus-Mix este suficient pentru 1 lună de utilizare. Deci 3 săculeţi vă vor ajunge 3 luni!

Categorie : Wellness energetix

Etichete  :  Articole wellness

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
275,48 lei (cu TVA) 367,30 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-4031-1
Descriere

Piatra de Maifan este supranumită și „piatra medicament” sau „piatra sănătăţii”. Maifanul este o piatră terapeutică excelentă pentru purificarea și remineralizarea apei. Maifanul conține un mare complex de minerale, inclusiv 68% dioxid de siliciu și alte minerale sub formă de oxid. Oxizii reacționează cu apa formând hidroxizi care ridică pH-ul apei pe măsură ce mineralele sunt eliberate.

De asemenea, maifanul este o piatră puternic adsorbtivă cunoscut fiind faptul că elimină metalele grele și alte impurități din apă. În același timp, eliberează minerale. Este o piatră ideală pentru susținerea remineralizării apei „goale” având în acelaşi timp o rezonanță puternică a Pământului.

Pietrele de Maifan conțin până la 70 de oligoelemente, inclusiv potasiu, calciu, sodiu, mangan care sunt esențiale pentru sângele uman și sistemul fluid. De exemplu, manganul, este un oligoelement important pentru organism, în special datorită efectelor benefice asupra memoriei şi pentru înlăturarea senzaţiei de oboseală. De asemenea, manganul ajută la fixarea calciului şi a fierului în organism, ajută digestia, accelerează arderile şi are rol deosebit de important în activitatea glandelor endocrine, dar şi în funcţia sexuală. Manganul ajută în acelaşi timp la sinteza colagenului, care ajută la menţinerea elasticităţii şi fermităţii pielii. Printre numeroasele efecte în urma folosirii apei purificate cu piatră de Maifan se remarcă echilibrarea pH-ului, efecte antiinflamatorii, detoxifierea şi fortificarea organismului.

Detalii produs
ENERGETIX-4031-1
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
20 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu