Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Weihrauch

Panactive Weihrauch are la bază extractul de tămâie, răşina preţioasă a arborelui Boswellia Serrata, originar din India. Beneficiile extractululi de tămâie este validat de sute de studii științifice, care demonstrează valoarea sa terapeutică, extractul standardizat în acid boswellic, trebuind să fie într-o proporție de minimum 37% pentru efecte terapeutice optime. Extractul de tămâie (boswellia serata) de înaltă calitate din Linia Panactive, conţine acizi boswellici în proporţie de 70%. În plus, tehnica inovatoare pentru extragerea ingredientului activ din tămâie oferă rezultate maxime ale acesteia.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
194,25 lei (cu TVA) 259,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-PN-001

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Inflamaţia se află chiar la sursa majorităţii bolilor, inclusiv când este vorba de afecţiuni care pun viaţa în pericol, precum bolile de inimă, cele hepatice şi cancerul. Panactive WEIHRAUCH are acţiuni antiinflamatoare impresionante, care se datorează compuşilor naturali fiind eficient împotriva unui număr mare de afecţiuni inflamatorii, inclusiv colita, astmul, artrita, cancerul şi boala Crohn.

Panactive Weihrauch are capacitatea de a reduce inflamaţia, durerea şi dificultăţile de mobilitate. Într-un studiu publicat în 2018, s-a demonstrat că îmbunătăţeşte în mod semnificativ o paletă largă de simptome ale artritei şi osteortritei inclusiv durerea de genunchi, spasmele şi durerea în timpul mersului, comparativ cu grupul care a luat o substanţă placebo.

Este folosit pentru a trata şi problemele respiratorii. Este util în tratarea astmului şi a alergiilor, ajută în bronşita cronică şi emfizemul pulmonar ajutând la eliminarea mucusului din plămâni.

Contribuie la buna funcţionare a ficatului, rinichilor. La pacienții cu hepatită cronică evolutivă, stopează procesul de fibrozare a ficatului și evoluția spre ciroză. Totodată, Panactive Weihrauch este un protector renal excepțional, curele de lungă durată ajutând la stimularea funcției de filtrare a rinichiului, ceea ce conduce la scăderea nivelului ureei și creatininei din sânge.

Conform tuturor cercetărilor de până acum, acidul boswellic este unul din cei mai activi agenți antitumorali cunoscuți, provocând distrugerea celulelor care au suferit mutații. Acțiunea sa a fost testată în afecțiuni oncologice cu peste 40 de localizări: cancerul la sân, de colon, de rect, pancreatic, hepatic, la vezică, la stomac, bucal, faringian, esofagian, pulmonar etc.

Panactive Weihrauch poate fi un tratament eficient şi pentru persoanele cu diabet de tip 2. Într-un studiu publicat în 2019, pacienţilor li s-a administrat 400 mg extract tămâie sau o pastilă placebo, în fiecare zi. După 12 săptămâni, participanţii cărora li s-a administrat extract de tămâie au observat îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveşte glicemia (pe nemâncate), nivelul insulinei şi al colesterolului.

Administrare: 2 capsule/zi

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Extract de tămâie (acid boswellic 70%) - 614,6 mg, Dolomit - 105,4 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-001
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
8 alte produse din aceeași categorie:
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive BIO-MACA, conţine extract de Maca, plantă foarte apreciată pentru acţiunea tonică, revigorantă şi creşterea vitalităţii. Este denumită şi Ginseng Peruvian deoarece creşte doar în munţii din Peru. Rădăcina de...
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,75 lei 249,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireşele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală şi de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...
Panactive Curcuma (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Curcuma conţine curcumină, extract al plantei Curcuma. De ani de zile acest super bulb a fost folosit în medicina alternativă împotriva a numeroase boli. În timp ce curcuma se referă la numele întregii...
Panactive B-Vitamine (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Este bine cunoscut faptul că vitaminele B sunt vitale pentru organism. Complexul natural de Vitamine B din linia Panactive este obţinut din pulberea de germeni de hrișcă organică! Deoarece aceste vitamine nu sunt...
Panactive Oliven Blatt (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este foarte mare, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de...

Finalizare

Meniu