Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Curcuma

Panactive Curcuma conţine curcumină, extract al plantei Curcuma. De ani de zile acest super bulb a fost folosit în medicina alternativă împotriva a numeroase boli. În timp ce curcuma se referă la numele întregii plante, curcumina este principalul ingredient responsabil de promovare a sănătății. Acesta aparține substanțelor vegetale secundare solubile în grăsimi (curcuminoide), care sunt extrase din rădăcina plantei Curcuma longa.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
194,25 lei (cu TVA) 259,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-PN-005

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Curcumina reprezintă subiectul unui mare interes pentru cercetare. Au fost efectuate foarte multe studii clinice care investighează proprietăţile curcuminei.

Antiinflamator natural. Si-a dovedit eficienţa în procese inflamatorii (inclusiv dermatită, boli intestinale, boli articulare, osteoartrită). În doza potrivită, acest ingredient poate inlocui un tratament anti-inflamator pe bază de medicamente precum ibuprofen sau aspirină. Activează enzime din organism care au proprietăţi antioxidante, efectul acestora fiind amplificat.

Curcumina are efect detoxifiant asupra ficatului, prevenind în același timp apariția bolilor la nivelul acestui organ. Mărește producția de enzime în ficat, ajutând astfel ficatul să filtreze și să detoxifice sângele.

Scade nivelul colesterolului. Studiile au arătat că administrarea de curcumină pe o perioadă mai lungă a avut ca rezultat reducerea semnificativă a nivelului de colesterol rău (LDL) și a trigliceridelor, reducând astfel riscul de infarct. Curcumina îmbunătățește funcția endotelială (membrana subțire din interiorul vaselor de sânge și a inimii), aceasta fiind responsabilă de o tensiune arterială constantă. În contextul în care bolile cardiovasculare sunt cauza numărul 1 de deces în lume, este de reținut că curcumina contribuie la o inimă sănătoasă.

Este eficient în prevenirea Alzheimer şi a demenţei. Panactive Curcuma poate fi una dintre cele mai bune modalități de prevenire a demenței și a bolii Alzheimer. Ajută la reducerea acumulării de plăci beta-amiloide pe creier și la reducerea neuroinflamării, aceştia fiind principalii biomarkeri legați de dezvoltarea Alzheimer. De asemenea, contribuie la creșterea nivelului unei proteine ce se găsește în creier și în coloana vertebrală (BDNF), responsabilă pentru păstrarea celulelor nervoase (neuronii) într-o stare bună de sănătate. Pentru că Alzheimerul este asociat unui nivel scăzut din această proteină BDNF, previne apariției acestei boli.

Ajută la prevenirea cancerului. Deși studiile în acest caz sunt la început, există articole care arată reducerea activității celulelor canceroase prin inhibarea creşterii tumorii.

Absorbție maximă prin Panactive – Curcuma. Deoarece curcumina este o substanţă vegetală liposolubilă, este dificil să se absoarbă în intestin. Astfel curcumina ar fi rapid metabolizată și excretată din nou. Acest efect este contracarat prin adăugarea de piperină (piper negru). Adăugarea a doar 20 mg de piperină la 2 g de curcumină crește biodisponibilitatea acesteia cu un factor de 2.000.

Administrare: 2 capsule pe zi

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (2 capsule): Extract de curcuma - 359,1 mg, Extract de piper negru - 22,8 mg, Dolomit - 438.1 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-005
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
8 alte produse din aceeași categorie:
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,75 lei 249,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireşele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală şi de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...
Panactive B-Vitamine (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Este bine cunoscut faptul că vitaminele B sunt vitale pentru organism. Complexul natural de Vitamine B din linia Panactive este obţinut din pulberea de germeni de hrișcă organică! Deoarece aceste vitamine nu sunt...
Panactive Oliven Blatt (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este foarte mare, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de...
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive BIO-MACA, conţine extract de Maca, plantă foarte apreciată pentru acţiunea tonică, revigorantă şi creşterea vitalităţii. Este denumită şi Ginseng Peruvian deoarece creşte doar în munţii din Peru. Rădăcina de...
Panactive Weihrauch (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Weihrauch are la bază extractul de tămâie, răşina preţioasă a arborelui Boswellia Serrata, originar din India. Beneficiile extractululi de tămâie este validat de sute de studii științifice, care demonstrează...

Finalizare

Meniu