Vizualizate recent
Nu există elemente

Panactive Oliven Blatt

Frunza de măslin ascunde comori de sănătate greu de bănuit. Lista aplicaţiilor terapeutice ale acestei plante este foarte mare, fiind susţinută de o cercetare ştiinţifică solidă şi de o tradiţie medicală extrem de veche. Cea mai importantă indicaţie terapeutică a extractului din frunză de măslin este în tratarea afecţiunilor cardiovasculare.

Procesul atent de selecţionare a materiei prime împreună cu tehnologia inovatoare de extragere şi separare a oleuropeinei, unul dintre compușii principali din frunza de măslin, fac din Panactive Oliven-Blatt un produs valoros cu beneficii complexe pentru sănătate.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
194,25 lei (cu TVA) 259,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-PN-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Măslinul poate trăi până la 2000 de ani, iar „produsele” sale au fost folosite pentru îngrijirea sănătăţii încă din antichitate. Egiptenii şi mediteraneenii foloseau frunzele de măslin pentru mai multe condiţii medicale, incluzând infecţiile, febra sau durerea. Frunzele măslinului au proprietăţi anti-aterosclerotice, antiinflamatoare, antioxidante, antimicrobiene şi antialergice.

La începutul secolului XX, când ştiinţa evoluase suficient, cercetătorii au izolat oleuropeina din frunza de măslin. Astăzi s-a descoperit că acest compus unic reprezintă un suport deosebit pentru sistemul cardiovascular şi bolile vasculare. Panactive Oliven-Blatt are un efect pozitiv în cazul multor infecţii, printre care: viroze, laringită, infecţii respiratorii, pneumonie, bronşită.

Tensiunea arterială este singura măsură a sănătății cardiovasculare. Disfuncția endotelială este una dintre cele mai timpurii etape ale procesului de rigidizare a arterelor (ateroscleroza), care apare odată cu formarea de plăci la nivelul pereților arteriale. Aceste plăci duc în final la blocarea fluxului de sânge, și pot declanșa un atac de cord sau un accident vascular cerebral. Panactive Oliven-Blatt combate disfuncția endotelială pe mai multe niveluri. Acesta crește producția de oxid nitric, o moleculă de semnalizare care ajută la relaxarea vaselor sangvine, a arterelor, împiedică formarea plăcilor de aterom pe artere și previne oxidarea colesterolului bun, care este unul din cele mai clare semne ale dezvoltării aterosclerozei.Cercetările au demonstrat că Panactive Oliven-Blatt duce la scăderea semnificativă a presiunii sângelui, până la un nivel de 6,7. Acest supliment are efecte pozitive și la utilizarea înainte de apariția hipertensiunii, având şi un rol profilactic. Scăderea tensiunii arteriale este însoțită de o reduce a presiunii la nivelul ventriculului stâng al inimii, iar acest lucru aduce o îmbunătățire a fluxului de sânge propriilor vase de sânge coronariene ale inimii.

Studii recente arată că dincolo de efectul hipotensiv și hipocolestemiant, Panactive Oliven-Blatt poate lupta împotriva bolilor neurodegenerative și inflamatorii, împotriva diabetului sau cancerului. Inhibă deteriorarea ADN-ului, acesta fiind primul pas în prevenirea formării de celule maligne. Compușii din frunzele de măslin au capacitatea de a combate factorii de creștere și înmulțire a celulelor canceroase.

Tratamentele pentru diabet zaharat au două obiective principale: reducerea nivelului glucozei din sânge până la valori normale, și limitarea daunelor provocate de nivelul excesiv al zahărului din sânge. Panactive Oliven-Blatt promite soluționarea ambelor obiective prin încetinirea transformării amidonului în zaharuri simple și prin creșterea gradului de utilizare a glucozei la nivelul țesuturilor din sânge.

Administrare: 1 capsulă/pe zi cu puțină apă

Prezentare: Flacon 90 capsule

Ingrediente per doză zilnică (1 capsulă): Extract de frunză de măslin - 100 mg, Dolomit - 310 mg

Detalii produs
ENERGETIX-PN-002
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
8 alte produse din aceeași categorie:
Panactive Bio Maca (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive BIO-MACA, conţine extract de Maca, plantă foarte apreciată pentru acţiunea tonică, revigorantă şi creşterea vitalităţii. Este denumită şi Ginseng Peruvian deoarece creşte doar în munţii din Peru. Rădăcina de...
Panactive B-Vitamine (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Este bine cunoscut faptul că vitaminele B sunt vitale pentru organism. Complexul natural de Vitamine B din linia Panactive este obţinut din pulberea de germeni de hrișcă organică! Deoarece aceste vitamine nu sunt...
Panactive Curcuma (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Curcuma conţine curcumină, extract al plantei Curcuma. De ani de zile acest super bulb a fost folosit în medicina alternativă împotriva a numeroase boli. În timp ce curcuma se referă la numele întregii...
Panactive Weihrauch (90 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
194,25 lei 259,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive Weihrauch are la bază extractul de tămâie, răşina preţioasă a arborelui Boswellia Serrata, originar din India. Beneficiile extractululi de tămâie este validat de sute de studii științifice, care demonstrează...
Panactive OPC+C (80 cps) Energetix - 1
Nou
Ofertă limitată
186,75 lei 249,00 lei
-25%

Livrare gratuită
Panactive OPC+C asociază extraordinarele beneficii ale extractului din sâmburi de struguri cu cireşele de acerola, „fructele miraculoase”, originare din America Centrală şi de Sud. Extractul din sâmburi de struguri...

Finalizare

Meniu