Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser

TTC-10 este un produs nou şi revoluţionar, care creează o punte între caracterul dăunător al ţigării şi plăcerea de a fuma ca stil de viaţă. Principiul de funcţionare se bazează pe potenţialul ridicat de ionizare şi absorbţie al zeolitului microactivat şi pe soluţia tehnologică unică a microcurenţilor de aer introduşi în structura de bază a TTC-10.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
179,25 lei (cu TVA) 239,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-TTC-10

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Din păcate, fumatul este un fenomen social foarte răspândit. Se stie că fumatul este răspunzător pentru foarte multe boli şi afecţiuni. Pe lângă cele mai cunoscute substanţe dăunătoare: nicotina, gudronul, există încă 43 de substanţe cancerigene, plumb, fibrele de azbest se adaugă pentru fărâmiţarea scrumului, dioxid de titaniu etc.

Detoxamin Tobacco Toxin Cleanser generează instantaneu un mediu de pH ideal în pachetul de ţigări care face posibilă eliminarea substanţelor toxice din ţigară. Toxinele eliminate se leagă stabil în structura tetraedrică a zeolitului din TTC-10.

Utilizare: După ce aţi luat prima ţigară, puneţi în locul acesteia TTC-10. Efectul optim se atinge după 30 de minute. Întotdeauna luaţi ţigara de lângă TTC-10! Apoi, TTC-10 se transferă din pachetul vechi, în pachetul nou. TTC-10 se poate folosi pentru detoxifierea a 30 de pachete (aprox 1 lună, dacă se fumează un pachet pe zi).

Detalii produs
ENERGETIX-TTC-10
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
3 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu