Vizualizate recent
Nu există elemente

Detoxamin Basic Capsule

Detoxamin Basic Capsule conţine singurul zeolit certificat pentru uz intern care are capacitatea dovedită de a capta substanţele toxice direct din tractul gastro-intestinal și de a le elimina din corp prin mijloace naturale, fără a împovăra metabolismul. Prin efectul său principal de legare şi eliminare a poluanţilor din tractul gastro intestinal, Detoxamin contribuie semnificativ la dobândirea şi menținerea sănătății.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
208,50 lei (cu TVA) 278,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-DT-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Se ştie că diverse afecţiuni sau/şi prezenţa zilnică a contaminaţilor (în special din alimente, medicamente etc) în tractul gastro intestinal, conduc la degradarea integrității peretelui intestinal. Permeabilitatea crescută a intestinului permite substanțelor străine și endotoxinelor să pătrundă în sânge, în organism.

Perturbarea funcţiei peretelui intestinal duce la apariţia a numeroase afecţiuni grave de sănătate. Se pot manifesta atât boli intestinale cât şi extraintestinale, boli inflamatorii intestinale, boli alergice, boli neoplastice. Este dovedit clinic faptul că Detoxamin consolidează, fortifică şi întăreşte bariera vitală a peretelui intestinal susţinând în acelaşi timp, într-un mod riguros şi natural funcţia organelor de detoxifiere.

Detoxamin acţionează simultan, în 3 moduri: curăţă şi elimină toate tipurile de contaminanţi şi consolidează peretele intestinal. Ca urmare, contaminanţii nu mai pot intra în fluxul sangvin și nu vor putea provoca daune. Un intestin intact este foarte important atât pentru sistemul nostru imunitar cât și pentru sănătatea noastră în general. Astfel, efectul semnificativ pozitiv al zeolitului din Detoxamin se reflectă prin scăderea nivelului de zonulină – marker al permeabilităţii intestinale.

Beneficii

– elimină eficient metalele grele şi toate tipurile de toxine (pesticide, ierbicide, aditivi alimentari);

– elimină reziduurile toxice în timpul sau în urma tratamentelor cu antibiotice, antiinflamatoare, chimioterapie;

– eficient în decontaminarea radioactivă a organismului;

– creşte imunitatea organismului;

– consolidează şi fortifică peretele intestinal;

– neutralizează radicalii liberi, reduce semnificativ stresul oxidativ;

– reduce nivelul acidităţii din organism, reglează valoarea pH-ului;

– excelent însoţitor în tratamentul multor afecţiuni: boli inflamatorii intestinale (boala Chron, colita ulcerativă), colon iritabil, boli ale ficatului;

– susţinător indispensabil în terapiile invazive (de ex. chimioterapia);

– infertilitate, autism – afecţiuni care sunt corelate cu imposibilitatea neutralizării corecte a toxinelor şi metalelor grele din organism, etc.;

– recomandat şi în curele de slăbire (orice dietă ar trebui însoţită de procesul de detoxifiere);

– excelent pentru sportivii de performanţă (reduce nivelul acidului lactic).

Pentru prevenţie zilnică

În cadrul îngrijirii preventive, se ia în considerare faptul că fiecare doză poate inhiba sau poate încetini (poate face mai puțin probabil să apară) o boală sau o stare de suferinţă. Prevenţia este cel mai bun medicament. Detoxaminul leagă şi elimină poluanții nedoriti chiar din sistemul digestiv înainte de a trece în organism și, prin urmare, ajută la prevenirea bolilor care sunt asociate cu poluarea crescută.

Detoxamin poate fi folosit zilnic de întreaga familie, ca un regulator biologic natural pentru protecţia sănătăţii prin prevenirea şi atenuarea simptomelor ale căror cauze sunt datorate expunerii la poluanţi.

Administrare: 2 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizaţi Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Utilizarea cu regularitate a acestuia influențează eficacitatea, în timp ce, întreruperile o pot minimiza.

Pentru tratament

Prezenţa metalelor toxice active cum ar fi mercurul, plumbul, cadmiul, aluminiul și a altor substanțe nocive, pot fi cauza unor varietăţi de afecţiuni şi boli cronice.

Detoxamin poate fi utilizat terapeutic sau ca însoțitor în tratamentul multor boli şi afecţiuni, în special în boli ale tractului gastro intestinal, disfuncționalități hepatice sau tensiune crescută asupra ficatului prin compușii de amoniu.

În cazul unui tratament alopat, trebuie respectată o pauză de cel puțin două ore între Detoxamin şi alte medicamente.

Administrare: 3 capsule de 3 ori pe zi. Pentru a sprijini detoxifierea și reglarea proceselor, asigurați-vă că există un aport mare de lichide atunci când utilizaţi Detoxamin. Rație zilnică (2-3 litri / zi).

Este foarte important de subliniat că Detoxaminul acţionează de la nivelul tractului gastro intestinal, că nu se absoarbe, nu este toxic, nu se acumulează în organele interne. Cu excepția unei constipații ocazionale, nu se cunosc alte efecte secundare!

În cazuri rare, constipația poate apărea ca urmare a aportului scăzut de lichide. Acest efect poate fi evitat prin aportul adecvat de lichide. În cazul apariției constipației, creșteți aportul de lichide, și, dacă este necesar reduceți dozajul.

În cazul unor probleme medicale, a sarcinii sau a alăptării, precum și pentru administrarea la copii, aceste produse trebuie utilizate după consultarea unui medic. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor cu vârsta sub șase ani. Închideți întotdeauna flaconul după utilizare. Depozitați într-un loc uscat, la temperatura camerei. Data expirării este tipărită în partea inferioară a flaconului.

Principala acțiune ţintită a Detoxaminului este de a combate stresul zilnic suplimentar care provine de la expunerea directă la contaminanți, eliminând astfel posibilele cauze ale creșterii permeabilității peretelui intestinal. Detoxamin, sprijină semificativ sănătatea tractului gastro intestinal, detoxifierea intestinală, sănătatea celorlalte organe, în special a ficatului, sprijinind astfel întregul sistem imunitar, prevenind apariţia multor boli şi afecţiuni.

Prezentare: Flacon 200 capsule, 90 g

Ingrediente pentru o capsulă (500 mg): Zeolit PMA - 410 mg, Capsulă vegetală din celuloză - 90 mg

Detalii produs
ENERGETIX-DT-002
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
Te-ar putea interesa
3 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu