Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale companiei Sameday, în următoarea zi lucrătoare după momentul recepționării comenzii.

Livrarea se efectuează GRATUIT pentru toate comenzile a căror valoare este de cel puțin 150 lei. Pentru comenzile sub această valoare se percep 14 lei, taxe de transport.

Comenzile plasate de luni până vineri, între orele 09:00 - 16:00, sunt expediate în general, în aceeași zi. Comenzile plasate după orele 16:00 precum și cele din zilele de sâmbătă și duminică, vor fi procesate și expediate în următoarea zi lucrătoare.

Procesarea comenzilor plasate de clienți care nu au putut fi contactați de departamentul de vânzări, se va amâna până la rezolvarea situației în cauză.

Returnarea produselor

Compania ENERGETIX oferă posibilitatea clienților de a returna produsele achiziționate, acțiune ce va trebui anunțată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată și datată de către beneficiarul real al produselor și trimisă prin e-mail la adresa energetixoffice@gmail.com.

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora și poate solicita rambursarea contravalorii produsului în cont bancar sau schimbarea cu un alt produs.

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, următoarele produse sunt exceptate:

1. Produsele a căror etichetă nu este intactă;

2. Produsele desigilate, testate sau utilizate;

3. Produsele a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori;

4. Produsele neînsoțite de documente ce dovedesc achiziția.

Numele și adresa operatorului

BeUnited SRL

Sediul: Str. Libertății nr. 2, județul Ilfov.

C.U.I: 44578279

Nr. Reg. Com.: J23/4273/12.07.2021

Adresa ofițerului de protecție a datelor: contact@orangeharmony.ro

 

Finalizare

Meniu