Livrarea produselor

Livrarea produselor se efectuează prin intermediul serviciilor de curierat rapid ale companiei Sameday, în următoarea zi lucrătoare după momentul recepționării comenzii.

Livrarea se efectuează GRATUIT pentru toate comenzile a căror valoare este de cel puțin 150 lei. Pentru comenzile sub această valoare se percep 14 lei, taxe de transport.

Comenzile plasate de luni până vineri, între orele 09:00 - 16:00, sunt expediate în general, în aceeași zi. Comenzile plasate după orele 16:00 precum și cele din zilele de sâmbătă și duminică, vor fi procesate și expediate în următoarea zi lucrătoare.

Procesarea comenzilor plasate de clienți care nu au putut fi contactați de departamentul de vânzări, se va amâna până la rezolvarea situației în cauză.

Returnarea produselor

Compania ENERGETIX oferă posibilitatea clienților de a returna produsele achiziționate, acțiune ce va trebui anunțată printr-o notificare scrisă în prealabil, semnată și datată de către beneficiarul real al produselor și trimisă prin e-mail la adresa energetixoffice@gmail.com.

Clientul are dreptul de a returna produsele în termen de 14 zile de la primirea acestora și poate solicita rambursarea contravalorii produsului în cont bancar sau schimbarea cu un alt produs.

În conformitate cu art. 16 din OUG nr. 34/2014, următoarele produse sunt exceptate:

1. Produsele a căror etichetă nu este intactă;

2. Produsele desigilate, testate sau utilizate;

3. Produsele a căror nouă comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igienă sau de protecție a sănătății pentru consumatori;

4. Produsele neînsoțite de documente ce dovedesc achiziția.

Plata produselor

Produsele vor fi achitate curierului în momentul livrării. Prețul achitat curierului, pentru a intra în posesia pachetului, va reprezenta costul produselor, plus taxele de livrare.

Politica de confidențialitate

Orange Harmony respectă legile în vigoare privind confidențialitatea datelor. Orange Harmony se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului Orange Harmony către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, ofertele și politica companiei.

Protecția datelor cu caracter personal

Prin oferirea datelor tale ne dai consimțământul pentru a le introduce în baza noastră de date, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Ai dreptul de a cere în mod gratuit următoarele:

– confirmarea prelucrării sau nu a datelor personale;

– rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor furnizate a căror prelucrare nu este conform dispozițiilor Legii nr. 677/2001; încetarea prelucrării datelor personale;

– încetarea expedierii de mesaje promoționale.

Pentru exercitarea acestor drepturi, ne poți trimite o cerere scrisă, datată și semnată, prin e-mail la adresa contact@orangeharmony.ro.

Drepturi de autor

Textele și imaginile aflate în site-ul Orange Harmony sunt proprietatea exclusivă a companiei ENERGETIX. Orice încercare de a copia, reproduce, transfera, afișa, vinde sau modifica conținutul este strict interzisă fără permisiunea în scris a titularului mărcii.

Numele și adresa operatorului

BeUnited SRL

Sediul: Str. Libertății nr. 2, județul Ilfov.

C.U.I: 44578279

Nr. Reg. Com.: J23/4273/12.07.2021

Adresa ofițerului de protecție a datelor: contact@orangeharmony.ro

 

Finalizare

Meniu