Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Chaga Extract

Micoactive Chaga conţine polizaharida Bergisterol cu acţiune anti-cancerigenă. Vitamina C naturală din Acerola are proprietatea de a converti polizaharidele în oligoglucani care sunt uşor absorbite de către organism. Bergisterolul atacă orice tip de localizare tumorală şi cu preponderenţă împotriva celor hormono-dependente: sân, uter, ovar, testicul, prostată.

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
186,75 lei (cu TVA) 249,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-MC-002

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Micoactive Chaga opreşte proliferarea celulelor canceroase proporţional cu durata administrării. Se ştie faptul că dereglarea nucleului ADN-ului şi mutaţia acestuia prin efect oxidativ contribuie semnificativ la apariţia cancerelor majore precum cele de colon, prostată şi sân. Gradul de degradare (mutaţie) a ADN-ului este astăzi unul din markerii biologici cei mai sensibili şi eficienţi pentru evaluarea stresului oxidativ, rezultat din balanţa între generarea de radicali liberi şi ţinerea lor sub control prin mecanisme anti-oxidante.

Conţine un număr foarte mare de antioxidanţi. Antioxidanţii luptă împotriva radicalilor liberi, menţinând sănătatea. Pentru a putea măsura câţi radicali liberi poate distruge un antioxidant a fost creată scara ORAC (Oxygen Radical Absorbent Capacity). Pe această scară, extractul de Chaga înregistrează o valoare maximă.

Micoactive Chaga are şi un efect anti-inflamator specific. Inflamaţia şi răspunsul imunitar sunt de fapt o succesiune de reacţii celulare implicând generarea şi eliberarea de mediatori celulari imunologici precum citokinele. Nu este deci suficient să se acţioneze contra inflamaţiei, trebuie simultan modulat şi sistemul imunitar pentru a evita efectele auto-imune. Un studiu efectuat în cadrul Universităţii Kyoto, Japonia, a pus în evidenţă efectul imunomodulator simultan cu cel anti-inflamator al extractului de Chaga.

Un beneficiu surprinzător al ciupercii este combaterea psorizisului. În plus, extractul de Chaga este si o sursă de melanină şi asigură frumuseţea unghiilor, a părului şi a pielii.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Organic de Chaga - 1200 mg (din care Polizaharide - 360 mg), Extract de Acerola (Vitamina C) - 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-002
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
6 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu