Vizualizate recent
Nu există elemente

Micoactive Bio Coriolus Extract

Coriolus, cunoscută şi sub numele de Polyporus Versicolor sau “Coadă de Curcan” este o ciupercă foarte apreciată pentru virtuţile sale terapeutice, în special în stimularea sistemului imunitar şi în lupta cu cancerul. Pe lângă complexul foarte diversificat de nutrienţi, această ciupercă are în compoziţia sa 2 substanţe foarte importante: peptida polizaharidică PSP și polizaharidele Krestin (PSK).

În funcție de valoarea primei comenzi, obții imediat un discount permanent de 25%, 30% sau 40%! (calculat după plasarea comenzii)

Ofertă limitată
186,75 lei (cu TVA) 249,00 lei
-25%
Livrare gratuită
Cod produs:
ENERGETIX-MC-005

Vândut și livrat de:Energetix

Descriere

Coriolus are puternice efecte antivirale. Activează regenerarea celulară şi producţia de anticorpi. Un studiu a prezentat cea mai mare activitate antivirală a extractului de Coriolus împotriva virusului gripal H1N1 din 10 specii de ciuperci testate. În plus, Coriolus a demonstrat inhibarea virusului herpes simplex 2, prezentând cel mai mare index terapeutic dintre cele 10 specii testate.

Un studiu randomizat, unic orb (N = 472), a evaluat capacitatea Coriolus versicolor de a trata Papilomavirusul uman (HPV). Au fost administrate randomizat 400 mg/zi din Coriolus versicolor în grupul de tratament, respectiv un placebo în grupul de control. După 2 luni de tratament, HPV-ul a fost eliminat în procent 87.8% dintre cei cărora li s-a administrat Coriolus versicolor, comparativ cu 0,5% în grupul de control.

Cercetătorii din întreaga lume au dezvăluit că utilizarea de Coriolus este, de asemenea, benefică şi pentru pacienții care suferă de HIV/SIDA . S-a constatat o îmbunatăţire a calităţii vieţii după administrarea sa.

Coriolus susţine sistemul imunitar al organismului şi are un efect antiviral, antibacterian şi citotoxic asupra celulelor canceroase. Coriolus activează răspunsul imun TH1, motiv pentru care această ciupercă este foarte eficientă împotriva virusurilor şi a celulelor tumorale, herpesului zoster, a viruşilor gripali şi a citomegalovirusului.

Eficiența ciupercii Coriolus versicolor în cancer. Activitatea sa antitumorală este rezultatul capacității sale de a induce maturarea celulelor dendritice, de a activa celulele citotoxice și cele natural-ucigașe și de a induce producția de citokine proinflamatorii. În Japonia, este considerată un panaceu pentru o varietate de tipuri de cancer: cancerul stomacal, cancerul de colon si colorectal, esofagian, nazofaringian, pulmonar și de sân. Compusul activ din extractul de Coriolus poate inhiba angiogeneza şi, prin urmare, răspândirea tumorilor. Această ciupercă poate fi utilizată profilactic împotriva cancerului, în special atunci cand este expus radiaţiilor şi substanţelor chimice (radioterapie, chimioterapie).

Datorită efectelor sale imunomodulatoare, Coriolus este aprobat ca medicament în Japonia pentru utilizare ca adjuvant în principal pentru tratarea cirozei, hepatitei cronice active, artritei reumatoide, leucemiei și bronșitei precum şi în tratamentul cancerului.

Coriolus susţine buna funcționare a digestiei. Coriolus furnizează prebioticele perfecte, care susţin flora intestinală, stimulând şi dezvoltarea bacteriilor bune.

Administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi

Prezentare: Flacon 80 capsule

Ingrediente per doză zilnică (4 capsule): Extract Organic de Coriolus - 1200 mg (din care Polizaharide - 360 mg), Extract de Acerola (Vitamina C) - 13 mg

Detalii produs
ENERGETIX-MC-005
Review-uri
Nu există review-uri

Scrie un review

  • Aspect:
  • Calitate:
Câteva cuvinte despre produs.
Încarcă imagini (Opțional)
Plasați imaginile aici sau faceți click pentru a încărca.
6 alte produse din aceeași categorie:

Finalizare

Meniu